پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 119305
شوره سر داريد؟ شلغم بخوريد!
تاریخ انتشار : 1393/07/30 10:11:26
نمایش : 1616
مقداري پتاسيم نيز در شلغم وجود دارد که در تنظيم فشارخون نقش دارد و همچنين فسفر و آرسنيک موجود در اين گياه براي تقويت گلبول‌هاي سفيد و سيستم ايمني مفيد است و از همين رو شلغم براي پيشگيري از سرماخوردگي در فصل‌هاي سرد سال کاربرد بيشتري دارد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از بيتونه، شلغم داراي مواد معدني است که براي پيشگيري از انواع سرطان مفيد مي‌باشد و همچنين در تصيفه خون و تقويت سيستم ايمني در برابر بسياري از بيماري‌هاي عفوني نقش دارد.
 
شلغم را بدون پوست گرفتن و قطعه قطعه کردن و به صورت پخار پز پخت کنيد. شلغم مواد معدني فراواني دارد که کلسيم و منيزيم از مهمترين اين مواد است و براي رشد و نمو استخوان خصوصاً در نوجوانان، زنان باردار و زنان شيرده توصيه مي شود.
 
مقداري پتاسيم نيز در شلغم وجود دارد که در تنظيم فشارخون نقش دارد و همچنين فسفر و آرسنيک موجود در اين گياه براي تقويت گلبول‌هاي سفيد و سيستم ايمني مفيد است و از همين رو شلغم براي پيشگيري از سرماخوردگي در فصل‌هاي سرد سال کاربرد بيشتري دارد.
 
شلغم سرشار از ويتامين‌هاي گروهB است که براي درمان و پيشگيري از شوره سر مفيد مي‌باشد و همچنين اسيد فوليک موجود در آن در درمان کم خوني کارآيي دارد. شلغم داراي مواد معدني است که براي پيشگيري از انواع سرطان مفيد مي‌باشد و همچنين در تصيفه خون و تقويت سيستم ايمني در برابر بسياري از بيماري‌هاي عفوني نقش دارد.
 
گوگرد، ويتامين C و فيبر از ديگر مواد موجود در شلغم است که اين کارشناس تغذيه از آنها نام برد و يادآوري کرد: فيبر موجود در اين گياه در کاهش اسيد اوريک، تري گليسريد و کلسترول مفيد است و از سرطان روده پيشگيري مي کند.ترکيباتي در شلغم وجود دارد که براي کاهش قند خون در افراد ديابتي مفيد است و همچنين مدر بودن شلغم مي تواند در دفع سنگ مثانه تاثير گذار باشد.
 
موادي که در شلغم وجود دارد براي تسکين سرفه هاي سرماخورگي و تقويت سيستم تنفسي مفيد مي باشد.شلغم سبزي کم کالري است و در رژيم‌هاي لاغري جز سبزيجات آزاد محسوب مي شود.
وي گفت: همچنين در گذشته شلغم را به صورت پخته و له شده به صورت پمادي براي رفع ترک پا به کار مي برده اند.
 
شلغم را با پوست و بدون اينکه قطعه قطعه شود بايد پخت، زيرا قطعه قطعه کردن موجب مي‌شود بخش زيادي از مواد مغذي آن وارد آب شود و هدر برود. همچنين بهتر است موقع پخت شلغم از تماس مستقيم آن با آب جلوگيري کرد و شلغم را بر روي توري قرار داد تا با بخار آب قابلمه بخارپز شود.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html